Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Babytenis v únoru 2015

napsal briza 16.02.2015

Děkujeme všem pořadatelům, kteří nám poslali pár vět o jejich turnaji babytenisu, který se konal v únoru 2015. Děkujeme i za fotografie, které si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Babytenis 2015

7.2.2015: TK Pernštýn Pardubice
Zpráva z turnaje babytenisu na TK Pernštýn Pardubice: V perníkovém turnaji, kterého se zúčastnilo 22 chlapů a děvčat, vyhrál Martin Fiala z Trutnova, který ve finále porazil Šimona Šmejkala z TJ Tesla Pardubice 4:3.


7.2.2015: Vitality Slezsko
Dne 7.2.2015 proběhl ve Vitality Slezsko turnaj Babytenisu za účasti 29 dětí. Děti byly rozděleny do 7 skupin, ze kterých první dva hráči postoupili do hlavní soutěže a ostatní do soutěže útěchy. Celkem se odehrálo 72 utkání. Semifinále v hlavní soutěži sehráli David Šimeček s Denisem Krakovským a Natálka Byrtusová s Ellou Ftorkovou. Souboj chlapců vyhrál až v tiebreaku Denis Krakovský a z děvčat se do finále dostala Natálka Byrtusová po skreči zaviněné zraněním soupeřky. Finále ovládl poměrně jednoznačně Denis Krakovský a vybojoval pro sebe turnajový titul. V posledním utkání celého turnaje, hraném v pozdním odpoledni, zvítězil ve finále soutěže útěchy David Badžgoň.

Jiří Pytela ml.


7.2.2015: TK Sparta Praha
7.2.2015 proběhl poslední turnaj zimní série Sparta Prince Babytenis Tour Z15. Výsledky najdete na www.cztenis.cz. Všichni hráči, kteří postupují do Masters (28.3.2015), budou obesláni e-mailem. Prosíme o zpětné potvrzení účasti. Postupuje dle pořadí 9 hráčů, plus bude udělena jedná volná karta. Toto platí pro obě kataegorie.


7.2.2015: I.ČLTK Praha
Na začátku února se na Štvanici konal již třetí zimní turnaj 13. ročníku série turnajů v babytenise. Na třetí turnaj zimní série I. ČLTK Praha Cup by Tecnifibre se sjelo téměř dvacet dětí. Mladí hráči bojovali nejdříve ve skupinách, ti úspěšnější pak postoupili do závěrečného pavouka. V soutěži chlapců zvítězil Filip Horák nad domácím Janem Šafratou 7/5. Mezi dívkami se z vítězství radovala domácí Nikola Bartůňková, když si ve finále poradila s Klárou Jiříkovou 6/2.


7.2.2015: TJ Spoje Praha
Tenisový klub TJ Spoje Praha pořádal 7.2.2015 turnaj v babytenisu.Zú­častnilo se ho 14 hráčů (10 chlapců a 4 dívky).

Hrálo se na 4 kurtech, takže jsme mohli hráče rozlosovat do 4 tabulek. Z nich postupovalo 8 nejlepších do čtvrtfinálového pavouka. 4 hráči se zúčastnili soutěže útěchy. Každý si zahrál nejméně 4 zápasy.Turnaj proběhl v příjemné atmosféře a doufáme, že se hráčům u nás líbilo.

Radka Pelikánová

36



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)