Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Pardubická juniorka 2015: Semifinále dvouhry, finále čtyřhry

napsal briza 13.08.2015

Ve čtvrtek 13. srpna se odehrály čtvrtfinálové zápasy dvouher Pardubické juniorky 2015. Mezi chlapci Orlita porazil Vejvaru a Kopřiva Dudu. V kategorii dívek Machalová porazila Knutsonovou a Kudelová Pektorovou. Ve finále čtyřhry Rikl s Novákem porazili Motla s Hájkem 6:2, 2:6, 10:8. Čtyřhru dívek vyhrály Machalová a Kováčová, které porazily Heinovou a Pektorovou 6:7(7), 6:2, 10:6. Hrací plán: chlapci, dívky, program dne, livescore, stream.

Vít Kopřiva

Orlita dnes nezopakoval svůj nadlidský výkon ze zápasu proti Riklovi, přesto to na Lukáše Vejvaru stačilo. Lukáš Vejvara dnes neměl trpělivost vyměňovat s Orlitou a při pokusu o útok často chyboval. Výsledek: Orlita – Vejvara 6:3, 6:4.

Druhé semifinále ovlivnily zdravotní komplikace Filipa Dudy, kterého bodla na začátku zápasu vosa. Během zápasu se mu už objevili bolesti hlavy a za stavu 0:6 0:2 zápas skrečoval a odjel do nemocnice. Filipovi je už dobře, což je hlavní. Nicméně do finále postupuje Kopřiva.

Sabina Machalová byla mírnou favoritkou v zápase proti Knutsonové a vybojovala první set. V druhém setu Gábina Knutsonová zpřesnila a vyhrála ho 6:2. Ve třetí sadě to vypadalo na drama, ale za od stavu 2:2 Gábina udělala řadu chyb a rychle bylo 6:2 pro Machalovou.

V posledním semifinálovém zápase proti sobě nastoupily Hana Pektorová a Martina Kudelová. Podle očekávání Kudelová tvořila hru a Pektorová se bránila. Kudelová získala první set 6:4 a ve druhém setu pokračovala ve výborném výkonu. Za stavu 5:4 a 40:0 proměnila hned první mečbol a mohla se radovat z postupu do finále Pardubické juniorky.

Program na pátek 14.srpna 2015:
10:30 hod. Machalová – Kudelová
12:30 hod. Orlita – Kopřiva

Lukáš Březina

Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková Kateřina Křížová Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková 
69



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)