Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Tenisovyblog.cz: Jaké tenisové vybavení se nyní vyplatí koupit

tenisovyblog.cz napsal briza 31.08.2020

Tenisová sezóna je v plném proudu, počasí nám přeje, a tak většina z nás hraje do roztrhání těla (doufám, že jen obrazně). A pokud tedy hrajeme častěji, jsou pak na roztrhání (a teď už doslova) naše výplety, omotávky, míče, tenisové boty a jiné tenisové vybavení. Nikomu z vás nepřeji mou spotřebu výpletů nebo omotávek, které mi vydrží v řádu pár hodin. A to se pak vyplatí poohlédnout se po nějaké výhodné nabídce některého z tenisových obchodů.

tenisovyblog.cz

Naštěstí si na toto období připravil výprodej můj oblíbený Sportobchod. Prozkoumal jsem jejich současnou nabídku zlevněných produktů a našel tam několik zajímavých kousků, které mám vyzkoušené a používám je. A napadlo mě se s vámi o tyto mé oblíbené produkty podělit.

Tenisové míče Tecnifibre X-ONE
Na prvním místě musí být tyto skvělé tenisové míče. Pokud se nepřipravujeme na soutěžní utkání, které se hrávají (bohužel) s míči Wilson US Open, hraji nejradši právě s Tecnifibre X-One. Jsou trošku rychlejší, ale přesto se dobře kontrolují a hlavně mají opravdu dlouhou životnost. Obvykle stojí cca 200 Kč za balení (4 míče v balení), ale nyní je mají za 329 Kč za dvě balení, tedy jedno balení po 4 míčích vyjde jen 164,50 Kč. Tyto míče bych koupil i za plnou cenu, protože díky své dlouhé životnosti se vyplatí. Jiné míče by vydržely polovinu, možná ještě méně.

Tenisová obuv Wilson Kaos 3.0
Před nějakým časem jsem dával se na Instagramu a Facebooku „pochlubil“, že jsem si pořídil nové tenisové boty. A že po hodně dlouhé době to nebyly Nike Vapor, ale právě Wilson Kaos 3.0. Slyšel jsem na ně jen samou chválu, navíc patří k těm nejlehčí tenisové obuvi, která jde v současné době pořídit. A proto jsem si je vybral. Opravdu jsou velmi lehké, navíc jsou skvěle odpružené a mají výbornou podrážku. Kupoval jsem je za cenu kolem 2.700 Kč, ale nyní je na Sportobchodu mají jen 1.899 Kč. A to v pánském, i dámském provedení. Za tuto cenu se je rozhodně vyplatí koupit.

Tenisový výplet Wilson Revolve
Tento tenisový výplet jsem si oblíbil už loni, když jsem testoval nový model raket Wilson Blade. Výplet Wilson Revolve mě nezaujal jen svou výraznou zelenou barvou :), ale tak slušným herním komfortem, přesností a zajména životností. Následně jsem si pořídil celé klubo tohoto výpletu a používám jej i v současnosti. Na Sportobchodu mají nyní v akci kusovku výpletu Revolve jen za 299 Kč, což je super cena.

Tenisová raketa Head Graphene 360 Extreme MP
Před pár dny jsem testoval nový model raket Head Extreme pro rok 2021. Nikdy jsem s tímto modelem neměl šanci hrát a při tomto testování jsem poznal, že to jsou opravdu dobré rakety, které stojí za to vyzkoušet. A díky tomu, že v této době jdou tyto nové modely na trh, jejich předchozí generace se tak dají pořídit za hodně slušné peníze. Na to, že jde o opravdu skvělé rakety vhodné jak pro rekreační hráče, tak i pro ty závodní, je nyní cena opravdu příznivá.

Taška na rakety Tecnifibre Air Endurance Rackpack
Před pár lety jsem hrával s raketami Tecnifibre, přesněji s Tecnifibre TFight 315. A k nim jsem si pořídil právě tuto zajímavou tašku, která mě uchvátila svou praktičností. I když vypadá malá, tak jsem do ní dal v pohodě 3 rakety, tenisové boty, oblečení, míče, láhev na pitíNebudu se tady o ní moc rozepisovat, protože tady je má recenze na tuto tašku. Na Sportobchod.cz ji nyní mají jen 1.349 Kč, což je hodně zajímavá cena.

A nejen tyto…

A určitě ve výprodejové akci Sportobchodu najde každý něco, co by se mu hodilo. Vždyť je ve výprodeji více jak 450 produktů. Tak stačí kouknout a vybrat si

Celý článek: https://www.tenisovyblog.cz/…lati-koupit/

18



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)